Troubadour Columba
passie voor muziek
 

Cursussen voor beginners

Al vele jaren geef ik meerdaagse cursussen, onder andere bij Ecolonie in Frankrijk en bij mij thuis.  In een ontspannen sfeer kun je ontdekken of het instrument bij je past, krijg je een gedegen basis en zul je verrast zijn over wat je al kunt spelen aan het eind van de cursus. En natuurlijk vooral hoe leuk het is om muziek te maken!

De cursussen worden gegeven voor zowel de harp als de ukelele.  Je leert de basistechniek en krijgt heel veel speelmogelijkheden met het instrument aangereikt. Denk aan het begeleiden van mantra's, improviserend en helend spelen, samen spelen, Keltische liedjes, popsongs zingen en spelen en nog veel meer.

De cursus kan meerdere aaneengesloten dagen duren of verspreid over een aantal weken gegeven worden. Kan zowel in het binnen- als buitenland plaatsvinden. Voor de harp is de groepsgrootte maximaal 8, voor de ukelele 10. Instrumenten worden door mij verzorgd.

De cursussen zijn geschikt voor mensen die het instrument willen ontdekken. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring met instrumenten of noten lezen te hebben.

Voor meer informatie ben je welkom om contact met me op te nemen.