Troubadour Columba
passie voor muziek
 

Cursusweekend Ukelele voor beginners
De Ukelele … een instrument om blij van te worden

Muziek maken is een heel fijne manier om expressie aan jezelf te geven. Tegelijkertijd verbindt het je met anderen. Als het ook nog in een mooie en inspirerende omgeving zoals bij Savita kan plaatsvinden is dat helemaal een mooie combinatie.
De ukelele is een redelijk eenvoudig te bespelen instrument. Binnen de kortste keren kun je jezelf of anderen begeleiden. Door het kleine formaat kun je de ukelele zo in je rugzak stoppen, meenemen op pad en overal spelen. De klank maakt vrolijk en verhoogt als vanzelf de gezelligheid en de sfeer. Verder is het instrument veelzijdig, je kunt er zelfs Klassiek, Spaans, Flamenco en Blues op spelen. Nog een voordeel is dat het  relatief goedkoop in aanschaf is.

Wat ga je leren?
In deze cursus leer je de houding, akkoorden, verschillende begeleidingsmanieren en verschillende muziekstijlen spelen. Daarnaast leer je ook liedjes en mantra’s spelen en begeleiden. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of al een instrument te  bespelen. Je krijgt materiaal mee naar huis zodat je thuis verder kunt met het ontwikkelen en ontdekken van alle mogelijkheden. Kortom, van harte welkom voor een ontspannen, muzikale en verbindende weekend.

Praktische informatie:
- datum: 13 en 14 juli 2024 of 14 en 15 september 2024
- het weekend wordt bij mij thuis in Boijl gegeven.
- overnachten kan bij mij of een adres in de buurt.  De kosten hiervan bedragen ca. 30 Euro per nacht. Thuis slapen kan natuurlijk ook.
- eten en drinken (vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch) zijn inbegrepen.
- de kosten voor deelname bedragen 250 Euro.
- minimum aantal deelnemers 4, maximaal 8.
- we beginnen zaterdag om 10 uur en eindigen zondag rond 16.00 uur.