Troubadour Columba
passie voor muziek
 

                               Ukelele Workshop

Spelen op dit blije en veelzijdige instrument is echt een aanwinst voor iedereen. Het is relatief gemakkelijk, vraagt geen grote investering en binnen de kortste keren kun je jezelf of anderen begeleiden bij het zingen van mantra's of popsongs. Maar ook Klassiek, Spaans, Flamenco en Jazz behoren tot de mogelijkheden.

In een workshop van 2,5 uur leer je de basistechniek en een aantal akkoorden. De ukelele staat garant voor een ontspannen en vrolijke sfeer.

Het is ook een hele leuke invulling voor een vriend(inn)en- of familiedag.

Je kunt je eigen ukelele meebrengen, maar mag ook gebruik maken van een ukelele van mij. Het is ook een goede gelegenheid om uit te vinden welk formaat en klank het beste bij je past.

De workshop wordt in de ochtend of middag gegeven en kost 40 Euro. Kan ook op locatie gegeven worden, daarvoor kun je contact met me opnemen. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen.

Voor data en tijden kun je de agenda raadplegen. Maar we kunnen ook in overleg een datum afspreken.


Ukelele Vervolgdag

Een dag om nieuwe liedjes en technieken te leren, waar je thuis weer verder mee aan de slag kunt gaan. Ook krijg je feedback over je houding en techniek zodat het spelen wellicht nog wat gemakkelijker gaat. En natuurlijk kan je op deze dag het plezier van samen spelen weer ervaren.

Geschikt voor iedereen die de basistechniek van het ukelele spelen beheerst.

Wanneer:               16 maart 2024

Waar       :               Doldersumsestraat 4, Boijl

Tijd        :                 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bijdrage      :           75 Euro, dit is inclusief lunch, koffie en thee.     

Aanmelden uiterlijk  1 maart via mail of telefoon.