Troubadour Columba
passie voor muziek
 

Beginnerscursus ukelele bij Savita

De Ukelele … een instrument om blij van te worden
Muziek maken is een heel fijne manier om expressie aan jezelf te geven. Tegelijkertijd verbindt het je met anderen. Als het ook nog in een mooie en inspirerende omgeving zoals bij Savita kan plaatsvinden is dat helemaal een mooie combinatie.
De ukelele is een redelijk eenvoudig te bespelen instrument. Binnen de kortste keren kun je jezelf of anderen begeleiden. Door het kleine formaat kun je de ukelele zo in je rugzak stoppen, meenemen op pad en overal spelen. De klank maakt vrolijk en verhoogt als vanzelf de gezelligheid en de sfeer. Verder is het instrument veelzijdig, je kunt er zelfs Klassiek, Spaans, Flamenco en Blues op spelen. Nog een voordeel is dat het  
relatief goedkoop in aanschaf is.

Wat ga je leren?
In deze cursus leer je de houding, akkoorden, verschillende begeleidingsmanieren en verschillende muziekstijlen spelen. Daarnaast leer je ook liedjes en mantra’s spelen en begeleiden. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of al een instrument te  bespelen. Je krijgt materiaal mee naar huis zodat je thuis verder kunt met het ontwikkelen en ontdekken van alle mogelijkheden. Kortom, van harte welkom voor een ontspannen, muzikale en verbindende week.

Praktische informatie
• De cursus vindt plaats van 2 t/m 5 oktober  2024. Aankomst woensdagmiddag, vertrek   zaterdagochtend
• Maximaal aantal deelnemers is 10.
• we werken in 5 dagdelen.
• De cursuskosten bedragen 250 Euro. Dit is inclusief gebruik van een ukelele en het cursusmateriaal.
• De kosten voor volpension en overnachting op een eenpersoonskamer bedragen 60 Euro per nacht,  totaal 240 Euro.
• Aanmelden kan bij mij en vragen stellen natuurlijk ook altijd.

Wie weet ontmoeten wij elkaar daar!